Din Akasse – Frihed Til At Vælge

Du har ret til frit at vælge lige den A-kasse, du ønsker. Men hvorfor betale høje kontingenter, hvis du kan få den samme service til billigere penge?

Din Akasse

Er du ny på området, eller trænger du bare til lidt luftforandring? Hos Din Akasse ydes der ingen personlig rådgivning, men de hjælper dig alligevel til at få et godt overblik over de billigste A-kasser på det danske marked.

Frihed til at vælge

Der er flere aspekter, der bør overvejes, når du skal ud og vælge en ny A-kasse. Hvad koster det? Hvad kan den tilbyde? Opfylder den alle mine behov?
Valget er dit. Selvom der findes mange fagspecifikke A-kasser og fagforeninger, er du på ingen måde forpligtet til kun at vælge mellem disse. En helt almindelig A-kasse kan være lige så fin som en fagspecifik – og til med meget billigere.

De personlige behov

Din Akasse kan du sammenligne priser blandt nogle af landets billigste A-kasser. Herefter kan du klikke på de enkelte A-kasser og se, hvad de har at tilbyde.
Dine behov kan være meget forskellige, hvadend du er studerende, lønmodtager eller selvstændig. Uanset er det vigtigt, at passe godt på sig selv, hvis det væste skulle ske; du står uden arbejde.

A-kasse til studerende

Det er gratis at melde sig ind i de fleste A-kasser som studerende. Fordelen ved at være medlem under studiet er, at du er sikret, hvis du kommer til at stå uden arbejde efter endt uddannelse.