Shellac & Gelish Hos Clinique Camille

Nogle siger at velvære kommer indefra. Hos Clinique Camille sørger de for at du kommer til at føle dig som blommen i et æg.

Skønhed og velvære for alle

Hos Clinique Camille er der adgang for alle – unge som gamle. Kvinder og mænd. Der findes behandlinger, der passer til alle aldre og hudtyper. Forkæl dig selv eller en du holder af.

shellac

Skal du giftes, er der både mulighed for at holde en hyggelig polterabend, men også mulighed for at få lagt en flot make-up på den store dag. Måske trænger dig og din mand bare til at blive lidt forkælet – har kan I evt. vælge luxus behandlingen for to personer.

Luxus for mænd

Er du mand og lider du af trætte fødder, eller trænger du generelt bare til at blive forkælet lidt, kan du med fordel vælge enten shellac eller delux behandlingen.
Det er på ingen måde unormalt at tage på skønhedsklinik som mand, men blot et signal om at du passer rigtig godt på dig selv og din krop.

En bred palet af behandlinger

Der er næsten ikke den behandling, som de ikke tilbyder hos Clinique Camille. Hele kroppen bliver omhyggeligt gået igennem fra top til tå. Vælg mellem flere forskellige ansigtsbehandlinger, farvning af vipper og bryn, eyelash extensions, massage, kropsbehandlinger, fjernelse af hår diverse steder, samt neglebehandling på hænder og fødder.
Læs mere om de enkelte behandlinger hos Clinique Camille her www.cliniquecamille.dk.