Shop Clinique Camille

Personlig rådgivning og hjælp

Clinique Camilles webshop er bygget op efter nogle helt unikke ideer. Vi vil tilbyde den bedste rådgivning, når du køber hos os. Det betyder at du enten kan komme forbi og spørge evt. i forbindelse med en behandling, hvor vi også kan vise dig, præcis hvordan vi bruger en bestemt creme.

hudpleje

Derudover kan vi også tilbyde udførlig rådgivning gennem Facebook, e-mail eller hvis du efterlader dit telefonnummer, kan vi ringe dig op og besvare de spørgsmål du kunne have. Alt dette ligger bag den kvalitet, som der også er med i de produkter som vi sælger. Vi har meget fokus på at du får det, der passer bedst til dig, og når det kommer til behandling af hud, negle og makeup, så har alle forskellige krav.

Vi gør det nemt for dig

Vores mål er at gøre det nemt for dig, og er det i forbindelse med en behandling, kan vi anbefale de produkter som vi synes vil give dig den bedste effekt. Din behandling vil derfor altid være personlig, og vi vil meget gerne have personlig kontakt med vores kunder.

Du kan finde meget mere info her på siden, på Facebook eller blot ringe til os. Nummeret finder du også her på siden. Vi glæder os til at betjene dig, hvad end det er i butikken eller her online.